↑ Terug naar Bestuur

Huidig bestuur

Het bestuur 2017-2018 wordt gevormd door: 

Jorinde Kwakkernaat – Voorzitter

Hallo! Ik ben Jorinde Kwakkernaat, 20 jaar en zit in mijn derde jaar van de studie Recht en Management, waarbij ik de studies Nederlands Recht en Bedrijfskunde combineer. Het werk bij rechtswinkel vind ik een enorme verrijking. Naast dat ik er zelf veel van leer, vind ik het fijn om mensen op een laagdrempelige manier te kunnen helpen. Tijdens of na een bezoek aan ons zullen wij uw situatie juridisch goed uitzoeken, en kan het zijn dat u door een beroep op één simpele wetsbepaling al een veel gunstigere positie tegenover bijvoorbeeld uw werkgever of verhuurder inneemt. Maar ook het grotere uitzoekwerk schuwen wij niet, dus kom vooral langs met uw vraag: mijn medebestuursleden, collega’s en ik helpen u graag!

E-mailadres: voorzitter@rechtswinkelwijchen.nl

Manon de Groot – Secretaris

Mijn naam is Manon de Groot en ik ben 21 jaar. Ik ben geboren en getogen in Wijchen, het dorp waar onze rechtswinkel gevestigd is. Momenteel ben ik mijn laatste vakken van de bachelor Rechtsgeleerdheid aan het afronden, zodat ik in februari kan beginnen met de masters Strafrecht en Burgerlijk Recht. Naast mijn studie en werkzaamheden bij de rechtswinkel loop ik stage bij het Openbaar Ministerie (arrondissementsparket Oost-Nederland) en werk ik bij Zaal, Restaurant & Cafetaria de Markies in Wijchen.

Dit jaar mag ik de functie als secretaris bij Stichting Rechtswinkel Wijchen vervullen. In het dagelijks leven heeft iedereen, ook al zijn we ons hier niet altijd van bewust, te maken met het recht. Het fijne is dan ook dat eenieder die tegen een juridisch probleem aanloopt een van onze spreekuren kan bezoeken. Ons team kan u op die manier wegwijs maken in het recht en u van juridisch advies voorzien. Hopelijk kan ik u op een van onze spreekuren op deze manier van dienst zijn.

E-mailadres: secretaris@rechtswinkelwijchen.nl

Madeleine Ruijters – Penningmeester

Mijn naam is Madeleine Ruijters. Ik ben 20 jaar en ik kom uit Landgraaf maar woon sinds 3 jaar in het mooie Nijmegen. Ik zit nu in het derde jaar van mijn bachelor Recht en Management. Dit is inmiddels mijn tweede jaar als rechtswinkelier van de Rechtswinkel Wijchen. Daarnaast heb ik de eer om dit jaar de functie van penningmeester te vervullen in het bestuur van Rechtswinkel Wijchen. Toen mij gevraagd werd of ik een functie in het bestuur van de Rechtswinkel zou willen, heb ik geen moment getwijfeld. Voor mij is het werk dat een rechtswinkel verricht erg belangrijk aangezien wij de stap om juridische hulp te krijgen voor veel mensen verlagen. Iedereen met een juridisch probleem is bij ons welkom. Ik hoop u dan ook te mogen helpen op een van onze spreekuren.

E-mailadres: Penningmeester@rechtswinkelwijchen.nl