Huidig bestuur

Het bestuur 2017-2018 wordt gevormd door: 

Jülide Tuncer – Voorzitter

Hallo! Ik ben Jülide Tuncer, 22 jaar en zit in mijn derde jaar van de studie Recht en Management, waarbij ik de studies Nederlands Recht en Bedrijfskunde combineer. Ik zit inmiddels al twee jaar bij de rechtswinkel en ga dit jaar de uitdaging aan om de rol van voorzitter van de rechtswinkel te vervullen. Ik draai elke keer weer met plezier een spreekuur en vind het fijn om mensen op een laagdrempelige manier te kunnen helpen. Tijdens of na een bezoek aan ons zullen wij uw situatie juridisch goed uitzoeken, en kan het zijn dat u door een beroep op één simpele wetsbepaling al een veel gunstigere positie tegenover bijvoorbeeld uw werkgever of verhuurder inneemt. Maar ook het grotere uitzoekwerk schuwen wij niet, dus kom vooral langs met uw vraag: mijn medebestuursleden, collega’s en ik helpen u graag!

E-mailadres: voorzitter@rechtswinkelwijchen.nl

Anne Booij – Secretaris

Ik ben Anne en ben 22 jaar. Ik werk inmiddels al weer twee jaar bij Rechtswinkel Wijchen en dit jaar mag ik de functie van secretaris vervullen. Het lijkt mij erg leuk om mij dit jaar bezig te houden met het reilen en zeilen van de rechtswinkel en de rechtswinkel weer een stukje te verbeteren. Afgelopen twee jaar heb ik er al met plezier gewerkt, dus ook dit jaar zal wel weer heel geslaagd gaan worden. Ik heb een jaar geleden mijn bachelor gehaald en heb inmiddels ook alweer een jaar master erop zitten. Vorig jaar heb ik vakken gedaan als aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. Deze vakken kwamen mij bij in de rechtswinkel goed van pas en ik vond het dan ook erg leuk om mijn opgedane kennis in de praktijk te brengen. Dit jaar ga ik een hele andere kant op, want ik ga beginnen met strafrecht, iets wat misschien wat minder bij de rechtswinkel voorkomt, maar voor een keer een verkeersboete of iets dergelijks kan het toch nog van pas komen. Ik heb in elk geval heel veel zin in het nieuwe jaar en hoop u zo goed mogelijk te kunnen gaan helpen vanuit mijn functie als secretaris en uiteraard ook als rechtswinkelier door het geven van adviezen tijdens de spreekuren.

E-mailadres: secretaris@rechtswinkelwijchen.nl

Sabine van Dalfsen – Penningmeester

Mijn naam is Sabine van Dalfsen. Ik ben 22 jaar, kom uit een dorpje dichtbij Zwolle en woon momenteel in Den Bosch. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn masterscriptie in Business Administration. Wanneer ik dit afgerond heb, zal ik starten met een master Burgerlijk Recht. Na mij twee jaar ingezet te hebben als medewerker bij Stichting Rechtswinkel Wijchen, zal ik dit jaar de bestuursfunctie penningmeester vervullen. Met onze rechtswinkel proberen wij de stap om hulp te zoeken voor met mensen met juridische problemen te verlagen. Samen met mijn collega’s help ik u graag een oplossing te vinden voor uw problemen. U bent dan ook van harte welkom op ons inloopspreekuur op woensdagavond.

E-mailadres: Penningmeester@rechtswinkelwijchen.nl