Aanmeldformulier spreekuur

Door middel van het invullen van dit formulier laat u Rechtswinkel Wijchen weten dat u naar het eerstvolgende spreekuur zult komen. Hiervoor is niet vereist dat u een account aanmaakt bij Rechtswinkel Wijchen. U kunt direct beginnen met het invullen van het aanmeldformulier.

Wij verzoeken u alle relevante documenten bij te voegen (denk aan uw arbeidsovereenkomst bij een geschil met uw werkgever, een factuur en aanmaning bij een betalingsgeschil et cetera). Zo kunnen wij ons inlezen in uw zaak en u van een beter advies voorzien. Bovendien helpt het ons om de wachttijd te verkorten. Ook kunnen wij zo makkelijker een inschatting maken hoeveel mensen op het spreekuur komen, zodat wij eventueel extra medewerkers kunnen inzetten.

N.B.: zaken worden uitsluitend op het spreekuur behandeld. Via de e-mail wordt geen juridisch advies verstrekt. Ingevulde gegevens worden uiteraard zeer vertrouwelijk behandeld en uitsluitend verwerkt in onze administratie en niet aan andere partijen verstrekt.

* indicates required field

Acceptable file types: doc,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 1mb.

Steun uw rechtswinkel

Giften en donaties zijn belangrijk voor het voortbestaan van Stichting Rechtswinkel Wijchen. De rechtswinkel werkt met vrijwilligers die geen vergoeding ontvangen voor hun werkzaamheden. Vindt u dat u goed bent geholpen of draagt u de rechtswinkel een warm hart toe? Steun onze rechtswinkel en help het goede werk voort te zetten!