Vacatures

Stichting Rechtswinkel Wijchen is op dit moment op zoek naar versterking!
 
Wij zoeken Rechtswinkeliers!
Wil jij praktijkervaring opdoen naast je studie? Ben jij gemotiveerd en enthousiast om mensen te voorzien van juridisch advies? Heb jij je universitaire propedeuse op zak en wil jij binnen een informeel en gezellig team werken? Aarzel dan niet en solliciteer meteen!
 
Wij zoeken ook een secretaris (parttime)!
Als secretaris zal je aan de slag gaan met het notuleren tijdens vergaderingen, intern contact met de werknemers en zal je samenwerken met de voorzitter en de penningmeester. De functie is gemakkelijk te combineren met de studie.
Wat praktische informatie over onze rechtswinkel: Wij vergaderen iedere eerste dinsdagavond van de maand op de universiteit en houden iedere woensdagavond spreekuur in Wijchen. Gemiddeld draai je één keer per maand een spreekuur.
 
Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als rechtswinkelier of secretaris? Stuur dan je motivatiebrief en CV uiterlijk 15 september op naar bestuur@rechtswinkelwijchen.nl. Mocht je meer informatie willen, dan kun je mailen naar hetzelfde mailadres.
 
We zien je sollicitatie graag tegemoet!


Steun uw rechtswinkel

Giften en donaties zijn belangrijk voor het voortbestaan van Stichting Rechtswinkel Wijchen. De rechtswinkel werkt met vrijwilligers die geen vergoeding ontvangen voor hun werkzaamheden. Vindt u dat u goed bent geholpen of draagt u de rechtswinkel een warm hart toe? Steun onze rechtswinkel en help het goede werk voort te zetten!